Urządzenia i Akcesoria
Cashew sour cream
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
320 g
Składniki
-
fresh chives cut into quarters3 sprigs
-
garlic clove1
-
raw cashew nuts120 g
-
water150 g
-
sea salt1 tsp
-
brown onion60 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 320 g
Sód
1905.2 mg
Białko
23 g
Kalorie
2936.2 kJ /
701.8 kcal
Tłuszcz
52.9 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
45.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan butter
8 godz. 5 min
Basil, avocado and hemp pesto
5 min
Vegan Cheese Wheel
1 godz. 50 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Vegan hollandaise
10 min
Vanilla cashew yoghurt
24 godz. 15 min
Stretchy melty cheese
20 min
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min
Plant-based parmesan
5 min
Tofu 'sour cream'
5 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min