![Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E0752869-1EF9-42D5-8DB0-E5AA780C3ABF/Derivates/8FC85E3F-D0F5-4AEE-BE20-6F424FD791B0.jpg)
Wersje kompatybilne
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dried fruit compote
- 500 g water
- 100 g raw sugar
- 1 cinnamon quill
- 4 whole cloves
- 1 lemon, zest only (4 x 1 cm pieces), no white pith
- 50 g dried apricots
- 50 g dried pears
- 50 g pitted prunes
- 40 g dried apple
- 50 g dried peaches
- 1 tsp vanilla bean paste
Ricotta pancakes
- 440 g ricotta (see Tips)
- 190 g full cream milk
- 4 eggs, separated
- 180 g gluten free flour mix (see Tips)
- 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 1 pinch salt
- 50 g butter, for frying
- yoghurt, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2686.8 kJ / 639.6 kcal
- Białko
- 21.5 g
- Węglowodany
- 81.9 g
- Tłuszcz
- 26.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.6 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 456.1 mg
Alternatywne przepisy
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2h 10 min
Polenta
25 Min
Spinach and feta muffins
40 Min
Chicken and thyme pâté (10-12 months)
24h 35min
Almond and blueberry breakfast muffins
50 min
Raspberry ombré chia parfait (Post-natal)
1 Std. 15 Min
Pear and chocolate frangipane
2 Std.
Lemon and lime polenta cakes
40 Min
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1 Std. 50 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.
Healthy banana bread
1 Std. 15 Min
Better-for-you banana pancakes
30 Min