Urządzenia i Akcesoria
Vegan butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 5 min
400 g
Składniki
Soaking
-
raw cashews60 g
-
sea salt¼ tsp
-
filtered water to soak
-
lecithin granules (see Tips)3 tsp
-
boiling water2 tbsp
Butter
-
coconut oil (see Tips)100 g
-
apple cider vinegar½ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
filtered water140 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
ground turmeric1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
953.1 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
7098 kJ /
1696.5 kcal
Tłuszcz
182.8 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
99.9 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peanut butter and cookie ice cream
13 godz. 15 min
Vegan hollandaise
10 min
Creamy coconut yoghurt
18 godz.
Kimchi queso dip
3 godz. 15 min
Vegan mayonnaise
15 min
Cashew pouring cream
35 min
Vanilla cashew yoghurt
24 godz. 15 min
Stretchy melty cheese
20 min
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min
Plant-based parmesan
5 min
Berry chia jam
3 godz. 15 min
Vegan tiramisu
3 godz. 20 min