Urządzenia i Akcesoria
Vegan carrot cake with orange frosting
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
12 portions
Składniki
Carrot cake
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
boiling water110 g
-
flaxmeal (see Tips)15 g
-
walnuts150 g
-
carrots cut into pieces280 g
-
sultanas60 g
-
Rapadura sugar160 g
-
banana cut into pieces1
-
wholemeal self-raising flour250 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
plant-based milk of choice30 g
Orange frosting
-
raw cacao butter100 g
-
arrowroot flour1 tbsp
-
pure maple syrup40 g
-
plant-based milk of choice80 g
-
vanilla bean paste3 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
vegan butter (see Tips)40 g
-
orange zest only, no white pith1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.1 g
Kalorie
1362.8 kJ /
324.5 kcal
Tłuszcz
17.9 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
36.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond milk chocolate biscuits (Post-natal)
25 Std. 15 Min
Raw pineapple and turmeric cake
5 Std. 20 Min
Pea and garden mint fritters
25 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Vegan custard
15 Min
Cashew cheddar cheese
3 Std. 10 Min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Tofu 'sour cream'
5 Min
Raw chocolate beetroot cake
2 Std. 15 Min
Vegan butter
8 Std. 5 Min
Vegan Christmas cake
27 Std. 10 Min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4 Std. 5 Min