Urządzenia i Akcesoria
Gluten free bread rolls
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 portions
Składniki
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar20 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
brown rice flour200 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
oil to grease
-
sesame seeds to sprinkle (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
478.9 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
932.3 kJ /
222.8 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
49.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.
Gluten free cinnamon doughnuts
25 min
Steamed tomato pesto pull apart bread
2 godz. 5 min
Gluten free focaccia bread
1 godz.
All-Purpose Gluten Free Flour
5 min
Gluten-free Sponge Cake
1 godz. 10 min
Gluten-Free Focaccia Bread
1 godz.
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 godz.
Allergen Free Granola Cups
1 godz. 5 min
Gluten free shortbread
1 godz. 35 min
Hawaiian gluten-free pizza
2 godz.
Gluten free pizza dough
2 godz.