Gluten free bread rolls

4.3 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 portions

Składniki

  • psyllium husk
    40 g
  • warm water
    780 g
  • dried instant yeast
    3 tsp
  • honey
    40 g
  • apple cider vinegar
    20 g
  • buckwheat flour (see Tip)
    260 g
  • brown rice flour
    200 g
  • potato starch
    200 g
  • sea salt
    3 tsp
  • oil to grease
  • sesame seeds to sprinkle (optional)

Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 478.9 mg
Białko 4.4 g
Kalorie 932.3 kJ / 222.8 kcal
Tłuszcz 1.2 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 49.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...