Gluten free bread rolls
TM6 TM5 TM31

Gluten free bread rolls

5.0 (4 oceny)

Składniki

  • 40 g psyllium husk
  • 780 g warm water
  • 3 tsp dried instant yeast
  • 40 g honey
  • 20 g apple cider vinegar
  • 260 g buckwheat flour (see Tip)
  • 200 g brown rice flour
  • 200 g potato starch
  • 3 tsp sea salt
  • oil, to grease

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
932.3 kJ / 222.8 kcal
Białko
4.4 g
Węglowodany
49.8 g
Tłuszcz
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Błonnik
5.9 g
Sód
478.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy