Urządzenia i Akcesoria
Gluten free bread rolls
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 portions
Składniki
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar20 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
brown rice flour200 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
oil to grease
-
sesame seeds to sprinkle (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
478.9 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
932.3 kJ /
222.8 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
49.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-Free Focaccia Bread
1 godz.
Gluten free focaccia bread
1 godz.
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Gluten free baking powder
5 min
Gluten free self-raising flour
10 min
Gluten free Classic Polish "tort"
2 godz. 25 min
Buckwheat bread
2 godz. 5 min
Gluten-free Artisan Bread
2 godz. 30 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Gluten free pizza dough
2 godz.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.
Gluten free cinnamon doughnuts
25 min