Urządzenia i Akcesoria
Nut Bread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 slices
Składniki
-
sunflower seeds (see tip)100 g
-
walnut halves (see tip)125 g
-
hazelnuts125 g
-
low-fat yoghurt100 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
medium eggs3
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
linseeds50 g
-
quinoa flakes plus extra for sprinkling1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
206.9 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
783.1 kJ /
187.2 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Simple Granola
25 min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Buckwheat Crispbread
1 godz. 30 min
Carrot Oat Energy Balls
50 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Chocolate Peanut Butter Protein Balls
45 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Almond and Seed Crackers
45 min
Date and Pecan Protein Balls
10 min
Chocolate Hazelnut Energy Balls
10 min
Peanut Butter Natural Energy Balls
1 godz.