Urządzenia i Akcesoria
Nut Bread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 slices
Składniki
-
sunflower seeds (see tip)100 g
-
walnut halves (see tip)125 g
-
hazelnuts125 g
-
low-fat yoghurt100 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
medium eggs3
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
linseeds50 g
-
quinoa flakes plus extra for sprinkling1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
206.9 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
783.1 kJ /
187.2 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheesy Triangle Scones
25 min
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
Brak ocen
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 min
Multiseed Bread
2 godz.
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Berry Foam
10 min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 min
Beetroot salad
10 min
Seeded Protein Crackers
30 min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 min