Urządzenia i Akcesoria
Klopsiki z serem feta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
20 sztuk
Składniki
-
5 - 10 g natki pietruszki tylko liście (ok. 1 pęczek)
-
500 g mięsa mielonego wieprzowego
-
1 jajko
-
1 łyżeczka czerwonej papryki
-
1 łyżeczka soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
1 łyżeczka cząbru, suszonego
-
1 łyżka bułki tartej
-
200 g sera feta pokrojonego w kostkę
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
230 mg
Białko
6 g
Kalorie
397 kJ /
95 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
W 30 MINUT
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Cevapcici z sosem tzatziki
30 min
Rolada mięsna w cieście francuskim
50 min
Lasagne niskowęglowodanowa
1 godz. 30 min
Kurczak w sosie zapiekany pod ciastem francuskim
55 min
Mizza (pizza na mięsnym spodzie)
1 godz. 55 min
Kotlety (croquetas) z indyka nadziewane mozzarellą
40 min
Placki porowe z mięsnym farszem
1 godz.
Carimañolas z mięsem i serem
3 godz. 5 min
Pieczeń nadziewana serem ze szpinakiem
1 godz. 15 min
Zapiekanka z mielonym mięsem, bakłażanem i cukinią
1 godz. 25 min
Zapiekanka pasterska z serem cheddar
1 godz. 10 min
Zapiekanka ziemniaczana z kiełbasą
1 godz. 10 min