Urządzenia i Akcesoria
Chana Masala
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies halved, deseeded if desired2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
vegetable oil15 g
-
onions quartered100 g
-
ground coriander2 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
Kashmiri chilli powder2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)400 g
-
250 g dried chickpeas, soaked overnight, then boiled for 45 minutes until tendercooked chickpeas (drained weight)600 g
-
water300 g
-
fine sea salt2 tsp
-
garam masala1 tsp
-
lemon juice1 Tbsp
-
fresh coriander leaves chopped, for garnishing5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
996 mg
Białko
33.3 g
Kalorie
2780 kJ /
664.5 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
21.5 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
107.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dal Makhani
9 godz. 30 min
Palak Paneer
45 min
Coconut Dhal
20 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Lentil Curry (Dahl)
30 min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 min
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Chapatis
1 godz. 30 min
Paneer Makhani
1 godz.
Chhole (chickpea curry)
35 min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 min
Vegetable Biryani
50 min