Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)pecorino cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
onions quartered110 g
-
garlic cloves2
-
olive oil60 g
-
carrots sliced (1 cm)200 g
-
celery stalks cut in pieces2
-
fresh oyster mushrooms cut in pieces500 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
fresh rosemary1 sprig
-
fresh thyme4 sprigs
-
fresh bay leaves2
-
tomato purée30 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
caster sugar2 tsp
-
sweet paprika2 tsp
-
courgettes cut in thin strips (similar to ribbon noodles, see tip)800 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1723 kJ /
412 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
14.8 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Vegetarian Chilli
35 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Sweet Potato Curry
30 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min