Urządzenia i Akcesoria
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water plus extra for boiling eggs500 g
-
smoked haddock fillets (approx. 120 g each), undyed4
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper plus extra for serving4 pinches
-
fine asparagus woody ends removed200 g
-
medium eggs cold4
-
bread (see tip)4 slices
-
salted butter (opcjonalnie) for toast
-
crème fraîche for serving200 g
-
lemon (opcjonalnie) cut in wedges, for serving1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1322.1 mg
Białko
42.8 g
Kalorie
1700.5 kJ /
406.4 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Curly Fries with Garlic Sauce
45 min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 godz. 20 min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Chicken Nuggets and Chips
1 godz. 15 min
Leftover Chicken Fajitas
1 godz. 20 min
Rich Tomato Sauce
30 min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45 min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 godz. 30 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min