Urządzenia i Akcesoria
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water plus extra for boiling eggs500 g
-
smoked haddock fillets (approx. 120 g each), undyed4
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper plus extra for serving4 pinches
-
fine asparagus woody ends removed200 g
-
medium eggs cold4
-
bread (see tip)4 slices
-
salted butter (opcjonalnie) for toast
-
crème fraîche for serving200 g
-
lemon (opcjonalnie) cut in wedges, for serving1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1322.1 mg
Białko
42.8 g
Kalorie
1700.5 kJ /
406.4 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow Cooked Beef Shanks with Saffron Risotto
4 godz. 30 min
Ravioli Broth with Beef
30 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Lemonade
5 min
Apple Tart
1 godz.
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 godz. 30 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Mussels Mariniere
25 min
Egg and Onion
25 min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min