Urządzenia i Akcesoria
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water plus extra for boiling eggs500 g
-
smoked haddock fillets (approx. 120 g each), undyed4
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper plus extra for serving4 pinches
-
fine asparagus woody ends removed200 g
-
medium eggs cold4
-
bread (see tip)4 slices
-
salted butter (opcjonalnie) for toast
-
crème fraîche for serving200 g
-
lemon (opcjonalnie) cut in wedges, for serving1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1322.1 mg
Białko
42.8 g
Kalorie
1700.5 kJ /
406.4 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
6 godz. 10 min
Pad Thai
45 min
Curly Fries with Garlic Sauce
45 min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
Courgetti Carbonara
40 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min
Leftover Chicken Fajitas
1 godz. 20 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min