Urządzenia i Akcesoria
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water plus extra for boiling eggs500 g
-
smoked haddock fillets (approx. 120 g each), undyed4
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper plus extra for serving4 pinches
-
fine asparagus woody ends removed200 g
-
medium eggs cold4
-
bread (see tip)4 slices
-
salted butter (opcjonalnie) for toast
-
crème fraîche for serving200 g
-
lemon (opcjonalnie) cut in wedges, for serving1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1322.1 mg
Białko
42.8 g
Kalorie
1700.5 kJ /
406.4 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Browned Pork Rice
Brak ocen
Strawberries and Cream
20 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Steamed Sprouts and Cauliflower
20 min
Basmati Rice
35 min
Steamed Rice
25 min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Herbal Tea and Biscotti
55 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Garlic mushrooms
20 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min