
Urządzenia i Akcesoria
Carrot, Apple and Ginger Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
dessert apples peeled, cored, quartered180 g
-
water850 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
onions quartered110 g
-
unsalted butter diced55 g
-
celery stalks cut in pieces (approx. 2 stalks)150 g
-
carrots cut in pieces (approx. 4 carrots)400 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)400 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
freshly ground black pepper or to taste¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
257 kcal /
1076 kJ
Białko
5.9 g
Tłuszcz
14.1 g
Węglowodany
26.8 g