Urządzenia i Akcesoria
Paneer Makhani
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
raw cashew nuts25 g
-
water plus 2 Tbsp200 g
-
garlic cloves5
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
ghee plus extra for frying50 g
-
onions quartered70 g
-
passata300 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
desiccated coconut1 tsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
garam masala½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, cauliflower, cut in 2 cm pieces, or peas)250 g
-
paneer cheese diced (2 cm)250 g
-
plain yoghurt75 g
-
double cream50 g
-
caster sugar½ tsp
-
fresh coriander leaf chopped, for garnishing5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18.7 g
Kalorie
2229 kJ /
533 kcal
Tłuszcz
41.4 g
Węglowodany
21.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut Dhal
20 min
Saag Paneer
13 godz.
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Chana Masala
45 min
Palak Paneer
45 min
Vegetable Biryani
50 min
Dal Makhani
9 godz. 30 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Pudla with Spinach and Paneer
1 godz.
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min