Wersje kompatybilne
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g toasted pine nuts
- ½ garlic clove
- 80 g fresh basil leaves
- 130 g extra virgin olive oil
- 3 tsp fine sea salt
- 250 g potatoes, diced (2 cm)
- 1200 g water, plus extra for cooking pasta
- 400 g dried fusilli pasta
- 100 g green beans, cut in pieces (3-4 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2217 kJ / 530 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 29 g
Alternatywne przepisy
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
1 Std. 15 Min
Chickpea Stew with Vegetables
50min
Lentil and Chorizo Stew
4 Std.
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 Std. 35 Min
Vegetable fideuá
40 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Tomato and Haddock Rice
50min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min