Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese

Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese

4.6 73 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • pecorino cheese cut in pieces (2 cm)
    30 g
  • toasted pine nuts
    30 g
  • garlic clove
    ½
  • fresh basil leaves
    80 g
  • extra virgin olive oil
    130 g
  • fine sea salt
    3 tsp
  • potatoes diced (2 cm)
    250 g
  • water plus extra for cooking pasta
    1200 g
  • dried fusilli pasta
    400 g
  • green beans cut in pieces (3-4 cm)
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 530 kcal / 2217 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...