Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
TM6 TM5

Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese

4.7 (68 ocen)

Składniki

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 30 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 30 g toasted pine nuts
  • ½ garlic clove
  • 80 g fresh basil leaves
  • 130 g extra virgin olive oil
  • 3 tsp fine sea salt
  • 250 g potatoes, diced (2 cm)
  • 1200 g water, plus extra for cooking pasta
  • 400 g dried fusilli pasta
  • 100 g green beans, cut in pieces (3-4 cm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2217 kJ / 530 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
56 g
Tłuszcz
29 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy