Urządzenia i Akcesoria
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
toasted pine nuts30 g
-
garlic clove½
-
fresh basil leaves80 g
-
extra virgin olive oil130 g
-
fine sea salt3 tsp
-
potatoes diced (2 cm)250 g
-
water plus extra for cooking pasta1200 g
-
dried fusilli pasta400 g
-
green beans cut in pieces (3-4 cm)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
2217 kJ /
530 kcal
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow-cooked Chickpea Stew
4 godz. 15 min
Tofu stew
30 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Mediterranean Salad
25 min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 godz. 45 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Avocado Pesto Orecchiette
35 min
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min