Urządzenia i Akcesoria
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
toasted pine nuts30 g
-
garlic clove½
-
fresh basil leaves80 g
-
extra virgin olive oil130 g
-
fine sea salt3 tsp
-
potatoes diced (2 cm)250 g
-
water plus extra for cooking pasta1200 g
-
dried fusilli pasta400 g
-
green beans cut in pieces (3-4 cm)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
2217 kJ /
530 kcal
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Creamy Pea Pasta
25 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 godz. 15 min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Olive and Mozzarella Farfalle
30 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min