Urządzenia i Akcesoria
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
toasted pine nuts30 g
-
garlic clove½
-
fresh basil leaves80 g
-
extra virgin olive oil130 g
-
fine sea salt3 tsp
-
potatoes diced (2 cm)250 g
-
water plus extra for cooking pasta1200 g
-
dried fusilli pasta400 g
-
green beans cut in pieces (3-4 cm)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
2217 kJ /
530 kcal
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Thai Curry Noodles
25 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Indian Vegetable Curry
50 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Pasta alla Norma
50 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min