Urządzenia i Akcesoria
Beef Stew with Mashed Potatoes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Beef Stew
-
stewing steak in pieces (2-3 cm)500 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
celery cut in pieces (2 cm)80 g
-
unsalted butter cut in pieces30 g
-
plain flour1 - 2 Tbsp
-
carrots peeled, sliced (1 cm)100 g
-
water400 g
-
tomato purée30 g
-
dried bay leaves2
-
whole allspice berries3 - 4
-
ground fenugreek (opcjonalnie)1 tsp
-
red wine100 - 120 g
-
1 tsp meat stock pastemeat stock cube (for 0.5 l) crumbled, or to taste1
-
salt (see tip)1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Mashed Potatoes
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (1-2 cm)1000 g
-
250 g watermilk250 g
-
unsalted butter cut in pieces50 g
-
ground nutmeg½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
150 g frozen green peasfresh green peas100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
892.3 mg
Białko
25 g
Kalorie
1794.2 kJ /
428.8 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
43.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 godz. 20 min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Brak ocen
Chicken Mushroom Fajitas
1 godz.
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Beef in Stout
1 godz. 40 min