Urządzenia i Akcesoria
Beef Stew with Mashed Potatoes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Beef Stew
-
stewing steak in pieces (2-3 cm)500 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
celery cut in pieces (2 cm)80 g
-
unsalted butter cut in pieces30 g
-
plain flour1 - 2 Tbsp
-
carrots peeled, sliced (1 cm)100 g
-
water400 g
-
tomato purée30 g
-
dried bay leaves2
-
whole allspice berries3 - 4
-
ground fenugreek (opcjonalnie)1 tsp
-
red wine100 - 120 g
-
1 tsp meat stock pastemeat stock cube (for 0.5 l) crumbled, or to taste1
-
salt (see tip)1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Mashed Potatoes
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (1-2 cm)1000 g
-
250 g watermilk250 g
-
unsalted butter cut in pieces50 g
-
ground nutmeg½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
150 g frozen green peasfresh green peas100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
892.3 mg
Białko
25 g
Kalorie
1794.2 kJ /
428.8 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
43.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cottage pie
1 godz. 15 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef Stroganoff
1 godz.
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Chicken Salad
1 godz. 20 min
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 godz.