Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g chicken breasts, skinless, cut in pieces (2 cm)
- 20 g fresh parsley
- 30 g soy sauce
- 70 g olive oil
- 1 garlic clove
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 100 g onions, quartered
- 150 g red peppers, cut in pieces
-
900
g chicken stock
lub liquid vegetable stock - ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
-
200
g long grain rice, rinsed
lub basmati rice, rinsed - 100 g broccoli florets, cut in pieces (2-3 cm)
- 100 g carrots, peeled, sliced (2 mm)
- 30 g cornflour
- 40 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2248 kJ / 537 kcal
- Białko
- 30.9 g
- Węglowodany
- 55.9 g
- Tłuszcz
- 21.2 g
Alternatywne przepisy
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Saffron Chicken Penne
30 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1h
Tomato basil chicken stew
35min
Chicken Cacciatore
50min
Sweet and sour chicken with rice
40 Min
Spring Chicken Casserole
1h 30 min
Chicken Tagine
25 min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1h 15min