Urządzenia i Akcesoria
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
chicken breasts, skinless cut in pieces (2 cm)300 g
-
fresh parsley20 g
-
soy sauce30 g
-
olive oil70 g
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
onions quartered100 g
-
red peppers cut in pieces150 g
-
liquid vegetable stockchicken stock900 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
basmati rice, rinsedlong grain rice rinsed200 g
-
broccoli florets cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
carrots peeled, sliced (2 mm)100 g
-
cornflour30 g
-
water40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30.9 g
Kalorie
2248 kJ /
537 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Węglowodany
55.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 dk
Rice salad with eggs and tuna fish
1sa
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 dk
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1sa 15 dk
Chicken and Warm Potato Salad
55 dk
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 dk
Tomato and Basil Chicken Stew
35 dk
Red Cabbage and Chicken Salad
40 dk
Chicken Cacciatore
50 dk
Honeyed Chicken
25 dk
Vegetable soup
35 dk
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1sa 10 dk