Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash Macaroni Cheese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
Cheddar cheese cut in pieces200 g
-
water800 g
-
butternut squash diced (1 cm)400 g
-
macaroni pasta350 g
-
plain flour40 g
-
unsalted butter cut in pieces40 g
-
milk400 g
-
fine sea salt or more to taste½ tsp
-
ground black pepper or more to taste¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
417.7 mg
Białko
19.3 g
Kalorie
2077.9 kJ /
496.6 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Węglowodany
60.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable pasta sauce
40min.
Baby-friendly Butternut and Kidney Bean Quesadillas
45min.
Baked Penne with Vegetables
1hod. 5min.
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1hod. 20min.
Cauliflower Mac and Cheese
1hod. 40min.
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min.
Pasta with Vegetable Ragout
45min.
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min.
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1hod. 15min.
Shepherd's Pie
1hod. 40min.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min.
Tuna Pasta Bake
1hod.