Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash Macaroni Cheese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
Cheddar cheese cut in pieces200 g
-
water800 g
-
butternut squash diced (1 cm)400 g
-
macaroni pasta350 g
-
plain flour40 g
-
unsalted butter cut in pieces40 g
-
milk400 g
-
fine sea salt or more to taste½ tsp
-
ground black pepper or more to taste¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
417.7 mg
Białko
19.3 g
Kalorie
2077.9 kJ /
496.6 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Węglowodany
60.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable pasta sauce
40min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Vegetable Tart
1h 15min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1h 20min
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Tuna Pasta Bake
1h