Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash Macaroni Cheese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
Cheddar cheese cut in pieces200 g
-
water800 g
-
butternut squash diced (1 cm)400 g
-
macaroni pasta350 g
-
plain flour40 g
-
unsalted butter cut in pieces40 g
-
milk400 g
-
fine sea salt or more to taste½ tsp
-
ground black pepper or more to taste¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
417.7 mg
Białko
19.3 g
Kalorie
2077.9 kJ /
496.6 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Węglowodany
60.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1h 20min
Baby-friendly Sweetcorn and Ricotta Fritters
20min
Tomato and Vegetable Quiche
1h 45min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Vegetable pasta sauce
40min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Banana and Oat Muffins
35min
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Pasta with Vegetable Ragout
45min