Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander10 g
-
garlic cloves4
-
fresh root ginger peeled, cut in slices (2 mm)20 - 30 g
-
salted butter diced150 g
-
milk150 g
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
tomatoes, ripe quartered200 g
-
ground cumin1 tsp
-
lemon juice1 Tbsp
-
dried pasta (e.g. penne)350 g
-
water just boiled400 g
-
raw prawns, peeled450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38 g
Kalorie
3078 kJ /
736 kcal
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
69.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Chicken in Yoghurt
1 godz.
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30 min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1 godz.
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min
Prawn Bhuna
30 min