Urządzenia i Akcesoria
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
water1060 g
-
lime juice20 g
-
white fish fillets cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
black peppercorns1 tsp
-
chilli powder2 tsp
-
cinnamon stick broken in pieces1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)4 cm
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies deseeded if preferred2 - 4
-
fresh curry leaves10 - 12
-
tamarind paste1 Tbsp
-
coconut cream100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
pandan leaves (see tips)2 - 3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27 g
Kalorie
896 kJ /
213 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Korma
40 min
Palak Paneer
45 min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1 godz.
Chickpea Sundal
6 godz. 45 min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1 godz. 15 min
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Prawn Xacuti
1 godz. 20 min
Hot and Sour Prawn Soup
15 min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 min
Dhokla
30 min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 min
Keralan Fish Curry
30 min