Urządzenia i Akcesoria
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
water1060 g
-
lime juice20 g
-
white fish fillets cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
black peppercorns1 tsp
-
chilli powder2 tsp
-
cinnamon stick broken in pieces1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)4 cm
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies deseeded if preferred2 - 4
-
fresh curry leaves10 - 12
-
tamarind paste1 Tbsp
-
coconut cream100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
pandan leaves (see tips)2 - 3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27 g
Kalorie
896 kJ /
213 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Squid with Ginger and Soy
40 min
Lentil Curry (Dahl)
30 min
Spicy Potatoes
1 godz.
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs (TM6 & TM5)
45 min
Sesame Seed and Tomato Chutney
1 godz. 10 min
Chapatis
1 godz. 30 min
Tom Yum with Prawns
25 min
Chinese Noodles with Vegetables
35 min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 min
Hot and Sour Prawn Soup
15 min
Keralan Fish Curry
30 min