Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
lemon thin peelings of skin and 30 g juice1
-
Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
liquid vegetable stock (see tip)1200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
large raw prawns, peeled200 g
-
courgettes sliced300 g
-
garlic cloves2
-
dried tagliatelle250 g
-
olive oil1 Tbsp
-
crème fraîche200 g
-
fresh chives chopped1 tsp
-
fresh dill leaves1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1050.4 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
1861 kJ /
444.8 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
53.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saffron Chicken Penne
30 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 5 min
Creamed Cod
45 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Seafood Risotto
40 min
Tuna Pasta
30 min