Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
lemon thin peelings of skin and 30 g juice1
-
Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
liquid vegetable stock (see tip)1200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
large raw prawns, peeled200 g
-
courgettes sliced300 g
-
garlic cloves2
-
dried tagliatelle250 g
-
olive oil1 Tbsp
-
crème fraîche200 g
-
fresh chives chopped1 tsp
-
fresh dill leaves1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1050.4 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
1861 kJ /
444.8 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
53.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Tomato and Haddock Rice
50 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Tuna Pasta
30 min