Urządzenia i Akcesoria
Thai Steamed Trout Parcels
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
groundnut oil15 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
garlic cloves2
-
spring onions cut in pieces (2 cm)2
-
lime finely grated zest and 15 g juice, plus extra for garnishing1
-
fresh coriander ends of stalks removed, plus extra for garnishing15 g
-
coconut cream1 Tbsp
-
water1000 g
-
fresh trout fillets, skinless (approx. 100 g each)2
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
round lettuce4 leaves
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.7 g
Kalorie
994 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Garlic Prawns
30 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Seafood Salad with Pearl Barley
1 godz. 35 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min