Urządzenia i Akcesoria
Thai Steamed Trout Parcels
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
groundnut oil15 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
garlic cloves2
-
spring onions cut in pieces (2 cm)2
-
lime finely grated zest and 15 g juice, plus extra for garnishing1
-
fresh coriander ends of stalks removed, plus extra for garnishing15 g
-
coconut cream1 Tbsp
-
water1000 g
-
fresh trout fillets, skinless (approx. 100 g each)2
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
round lettuce4 leaves
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.7 g
Kalorie
994 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 godz. 40 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 godz.
Black Rice Pudding
45 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min