Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g groundnut oil
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 2 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 1 lime, finely grated zest and 15 g juice, plus extra for garnishing
- 15 g fresh coriander, ends of stalks removed, plus extra for garnishing
- 1 Tbsp coconut cream
- 1000 g water
- 2 fresh trout fillets, skinless (approx. 100 g each)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 4 leaves round lettuce
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 994 kJ / 238 kcal
- Białko
- 22.7 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
Alternatywne przepisy
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 Min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5hod. 30min
Cod with citrus butter
50 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Steamed Thai-style fish cakes
45 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 Min