Urządzenia i Akcesoria
Thai Steamed Trout Parcels
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
groundnut oil15 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
garlic cloves2
-
spring onions cut in pieces (2 cm)2
-
lime finely grated zest and 15 g juice, plus extra for garnishing1
-
fresh coriander ends of stalks removed, plus extra for garnishing15 g
-
coconut cream1 Tbsp
-
water1000 g
-
fresh trout fillets, skinless (approx. 100 g each)2
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
round lettuce4 leaves
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.7 g
Kalorie
994 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40 min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Ratatouille
40 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 godz. 40 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min