
Urządzenia i Akcesoria
Lamb Tagine with Apricots and Honey
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
couscous250 g
-
water400 g
-
ras el hanout (see tip)1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
dried apricots, pitted100 g
-
blanched almonds60 g
-
onions halved400 g
-
carrots cut in pieces200 g
-
olive oil plus 2 Tbsp20 g
-
lamb meat500 g
-
aubergines200 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)½
-
ground ginger1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
saffron threads2 pinches
-
lemon juice to taste1 - 2 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
honey to taste40 - 50 g
-
fresh coriander leaves only, chopped (see tip)½ bunch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
827 kcal /
3459 kJ
Białko
41 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
100 g
Błonnik
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Green Curry Chicken
55 min
Beef Korma
2 godz. 25 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 godz. 10 min
Quick Lamb Dhansak
45 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Keralan Fish Curry
30 min