Urządzenia i Akcesoria
Lamb Tagine with Apricots and Honey
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
couscous250 g
-
water400 g
-
ras el hanout (see tip)1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
dried apricots, pitted100 g
-
blanched almonds60 g
-
onions halved400 g
-
carrots cut in pieces200 g
-
olive oil plus 2 Tbsp20 g
-
lamb meat500 g
-
aubergines200 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)½
-
ground ginger1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
1 tsp ground turmericsaffron threads2 pinches
-
lemon juice to taste1 - 2 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
honey to taste40 - 50 g
-
½ bunch fresh parsley, leaves only, chopped (see tip)fresh coriander leaves only, chopped (see tip)½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41 g
Kalorie
3459 kJ /
827 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
16 g
Węglowodany
100 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
One-pot Moussaka
30 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 godz.
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Chilli Con Carne
35 min