Steamed Sea Bass with Lime Sauce

Steamed Sea Bass with Lime Sauce

4.6 54 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • fresh coriander leaves only
    2 sprigs
  • garlic cloves
    6
  • fresh red chillies cut in pieces, to taste
    1 - 2
  • sugar
    1 tsp
  • lime juice
    2 Tbsp
  • fish sauce
    2 Tbsp
  • liquid fish stock
    100 g
  • sea bass (approx. 500 g), gutted, scaled, belly cut open
    1
  • fine sea salt
    1 tsp
  • rice wine
    30 g
  • water
    500 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 24 g
Kalorie 510 kJ / 122 kcal
Tłuszcz 0.8 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...