Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 6 garlic cloves
- 1 - 2 fresh red chillies, cut in pieces, to taste
- 1 tsp sugar
- 2 Tbsp lime juice
- 2 Tbsp fish sauce
- 100 g liquid fish stock
- 1 sea bass (approx. 500 g), gutted, scaled, belly cut open
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g rice wine
- 500 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Błonnik
- 0.3 g
Alternatywne przepisy
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 Min
Stir-fried Vegetables
10 min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 Min
Creamy Mushroom Soup
20 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 Std. 25 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30 Min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min
Curry Fish
35 Min