Urządzenia i Akcesoria
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
garlic cloves6
-
fresh red chillies cut in pieces, to taste1 - 2
-
sugar1 tsp
-
lime juice2 Tbsp
-
fish sauce2 Tbsp
-
liquid fish stock100 g
-
sea bass (approx. 500 g), gutted, scaled, belly cut open1
-
fine sea salt1 tsp
-
rice wine30 g
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
510 kJ /
122 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Stir-fried Clams
35 min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40 min
Creamy Mushroom Soup
20 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Hot and Sour Prawn Soup
15 min
Steamed Fish
30 min
Nyonya Chicken Rendang
45 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Prawn Curry
30 min