Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
4 - 6
ling fillets (approx. 800 g)
lub 4 - 6 white grouper fillets (approx. 800 g) - 700 g ripe tomatoes, 300 g diced, 400 g quartered
- 100 g green pepper, sliced
- 100 g red pepper, sliced
- 1 tsp fine sea salt
- 2 garlic cloves
- 300 g onions, 150 g quartered, 150 g sliced
- 30 g olive oil
-
1 ½
fish stock cubes (for 0.5 l each)
lub 1 ½ tsp fish stock paste, homemade - 1 bay leaf, dried
- 1 pinch dried chilli flakes (opcjonalnie)
- 1000 g floury potatoes, peeled, sliced (1 cm)
- 200 g white wine
- 50 g water
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1486 kJ / 356 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 6 g
Alternatywne przepisy
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Chicken Cacciatore
50 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Chicken Provencale
1h
Sea Vegetable Stew
Brak ocen
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5 Std. 15 Min
Veracruz Fish
30 Min
Fish Stew
45 min
Seven Spice Chicken with Rice
35 Min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 min