Urządzenia i Akcesoria
Caldeirada (Fish Stew)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
4 - 6 white grouper, fillets (approx. 800 g)ling fillets (approx. 800 g)4 - 6
-
ripe tomatoes 300 g diced, 400 g quartered700 g
-
green pepper sliced100 g
-
red pepper sliced100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves2
-
onions 150 g quartered, 150 g sliced300 g
-
olive oil30 g
-
1 ½ tsp fish stock paste, homemadefish stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
dried bay leaves1
-
dried chilli flakes (opcjonalnie)1 pinch
-
floury potatoes peeled, sliced (1 cm)1000 g
-
white wine200 g
-
water50 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
1486 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Pork and Mushroom Broth
1 godz. 25 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Fish Stew
45 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min