Urządzenia i Akcesoria
Caldeirada (Fish Stew)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
4 - 6 white grouper, fillets (approx. 800 g)ling fillets (approx. 800 g)4 - 6
-
ripe tomatoes 300 g diced, 400 g quartered700 g
-
green pepper sliced100 g
-
red pepper sliced100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves2
-
onions 150 g quartered, 150 g sliced300 g
-
olive oil30 g
-
1 ½ tsp fish stock paste, homemadefish stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
dried bay leaves1
-
dried chilli flakes (opcjonalnie)1 pinch
-
floury potatoes peeled, sliced (1 cm)1000 g
-
white wine200 g
-
water50 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
1486 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 Min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min