Urządzenia i Akcesoria
Caldeirada (Fish Stew)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
4 - 6 white grouper, fillets (approx. 800 g)ling fillets (approx. 800 g)4 - 6
-
ripe tomatoes 300 g diced, 400 g quartered700 g
-
green pepper sliced100 g
-
red pepper sliced100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves2
-
onions 150 g quartered, 150 g sliced300 g
-
olive oil30 g
-
1 ½ tsp fish stock paste, homemadefish stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
dried bay leaves1
-
dried chilli flakes (opcjonalnie)1 pinch
-
floury potatoes peeled, sliced (1 cm)1000 g
-
white wine200 g
-
water50 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
1486 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 godz. 15 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Sardine and Pea Pilaf
40 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Creamy mushroom soup
20 min
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Hot and Sour Prawn Soup
15 min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40 min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min
Seafood Risotto
40 min