Urządzenia i Akcesoria
Prosciutto and basil egg cups
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
prosciutto (see Tips)12 slices
-
Emmental cheese cut into pieces (see Tips)100 g
-
sun dried tomatoes50 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
eggs4
-
pouring (whipping) cream200 g
-
basil pesto (optional - see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh chives chopped, for garnishing (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
681.3 mg
Białko
17.4 g
Kalorie
1348.5 kJ /
321.1 kcal
Tłuszcz
26.1 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
13.7 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35 min
Caprese hasselback chicken
40 min
Crunchy nut snaps
3 godz. 45 min
Seeded sausage rolls
50 min
Rum balls
35 min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 godz.
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 godz.
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45 min
Overnight berry breakfast
24 godz. 5 min
No potato salad
20 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min