Urządzenia i Akcesoria
Prosciutto and basil egg cups
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
prosciutto (see Tips)12 slices
-
Emmental cheese cut into pieces (see Tips)100 g
-
sun dried tomatoes50 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
eggs4
-
pouring (whipping) cream200 g
-
basil pesto (optional - see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh chives chopped, for garnishing (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
681.3 mg
Białko
17.4 g
Kalorie
1348.5 kJ /
321.1 kcal
Tłuszcz
26.1 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
13.7 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)
6 Std. 20 Min
Baked pâté
3 Std.
Mole verde with chicken
1 Std.
Keto jalapeño turkey burgers with mushroom buns
1 Std. 10 Min
Almond chocolate mousse
35 Min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40 Min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 Min
Turkey rissoles and kale slaw
30 Min
Quick turkey taco bowl
15 Min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 Min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40 Min