Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)

Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)

4.5 143 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions

Składniki

  • brown onion (approx. 150 g), cut into halves
    1
  • piece fresh ginger peeled and cut into slices
    6 cm
  • star anise
    2
  • cinnamon quill
    1
  • mixed peppercorns
    1 tsp
  • coriander seeds
    1 tsp
  • fennel seeds
    1 tsp
  • beef bones cut into pieces (see Tips)
    450 g
  • water
    1400 g
  • fish sauce
    80 g
  • lime juice (approx. 1 lime)
    1 tbsp
  • salt
    ¼ tsp
  • ground white pepper
    2 pinches
  • flat rice stick noodles (approx. 6 mm wide)
    300 - 350 g
  • boiling water for soaking
  • beef fillet steaks partially frozen, cut into thin slices (approx. 3 mm thickness)
    300 - 350 g
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices diagonally, to serve
    2 - 3
  • fresh coriander leaves only, to serve
    8 - 10 sprigs
  • fresh mint leaves only, to serve
    6 - 8 sprigs
  • fresh Thai basil leaves only, to serve
    2 sprigs
  • fresh bean sprouts to serve
    100 g
  • fresh long red chillies deseeded if preferred and cut into thin slices, to serve
    1 - 2
  • limes cut into cheeks, to serve
    1 - 2
  • soy sauce to serve
    30 - 50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 177.5 kcal / 745.4 kJ
Białko 16.7 g
Tłuszcz 4.4 g
Węglowodany 15.1 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 1756.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...