Urządzenia i Akcesoria
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
piece fresh ginger peeled and cut into slices6 cm
-
star anise2
-
cinnamon quill1
-
mixed peppercorns1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
beef bones cut into pieces (see Tips)450 g
-
water1400 g
-
fish sauce80 g
-
lime juice (approx. 1 lime)1 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
flat rice stick noodles (approx. 6 mm wide)300 - 350 g
-
boiling water for soaking
-
beef fillet steaks partially frozen, cut into thin slices (approx. 3 mm thickness)300 - 350 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices diagonally, to serve2 - 3
-
fresh coriander leaves only, to serve8 - 10 sprigs
-
fresh mint leaves only, to serve6 - 8 sprigs
-
fresh Thai basil leaves only, to serve2 sprigs
-
fresh bean sprouts to serve100 g
-
fresh long red chillies deseeded if preferred and cut into thin slices, to serve1 - 2
-
limes cut into cheeks, to serve1 - 2
-
soy sauce to serve30 - 50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1756.8 mg
Białko
16.7 g
Kalorie
745.4 kJ /
177.5 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tom kha prawns
25 min
Goi muc (squid salad)
45 min
Malay-style coconut chicken
25 godz. 40 min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 godz. 10 min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 godz. 10 min
Vietnamese mixed meat pho
1 godz. 50 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Asian beef salad with peanut dressing
30 min
Curry laksa
45 min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min