
Urządzenia i Akcesoria
Bibimbap (beef rice bowl)
Przygotowanie 1 godz. 5 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Beef
-
beef rump steak cut into pieces (2 cm)450 g
-
garlic cloves2
-
sesame oil plus extra to drizzle1 tbsp
-
dark soy sauce plus extra to drizzle1 tbsp
-
rice wine vinegar2 tbsp
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
caster sugar2 tsp
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Bibimbap sauce
-
garlic cloves2
-
caster sugar1 ½ tbsp
-
sesame seeds1 tbsp
-
Korean chilli paste (gochujang) to taste (see Tips)30 - 40 g
-
sesame oil1 ½ tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
water1 tbsp
-
rice wine vinegar½ tbsp
Vegetables and assembly
-
water1000 g
-
long grain white rice200 g
-
carrot cut into matchsticks (4 cm x 3 mm)200 g
-
zucchini cut into matchsticks (4 cm x 3 mm)200 g
-
fresh Asian mushrooms of choice, cut into slices100 g
-
vegetable oil to fry2 tbsp
-
eggs4
-
nori sheets cut into thin strips, to garnish (optional)2
-
kimchi to serve (optional - see Tips)4 tablespoons
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1147.4 mg
Białko
36.1 g
Kalorie
2935.6 kJ /
699 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
44.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 godz. 25 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Korean bao beef sliders
2 godz. 10 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 min
Korean beef bowl
1 godz. 10 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 godz. 50 min
Soba noodle mee goreng
40 min
Hoisin pork bowl
45 min
Okonomiyaki
30 min
Pad kra pow
45 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min