Urządzenia i Akcesoria
Rueben sandwich sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
400 g
Składniki
-
dill cucumbers drained100 g
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
hard-boiled eggs2
-
mayonnaise (see Tips)200 g
-
Dijon mustard20 g
-
ground white pepper1 pinch
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
tomato ketchup50 g
-
sea salt1 pinch
-
hot chilli sauce20 g
-
sour cream40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
2701.9 mg
Białko
13 g
Kalorie
7168.8 kJ /
1713.4 kcal
Tłuszcz
174.5 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
28.7 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
1 godz. 45 min
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
1 godz. 30 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Lemon glaze madeleines
24 godz. 30 min
Beer Pickles
24 godz. 20 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
5 godz. 40 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 godz. 50 min
Lime glaze
40 min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 godz.
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1 godz.