Urządzenia i Akcesoria
Rueben sandwich sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
400 g
Składniki
-
dill cucumbers drained100 g
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
hard-boiled eggs2
-
mayonnaise (see Tips)200 g
-
Dijon mustard20 g
-
ground white pepper1 pinch
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
tomato ketchup50 g
-
sea salt1 pinch
-
hot chilli sauce20 g
-
sour cream40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
2701.9 mg
Białko
13 g
Kalorie
7168.8 kJ /
1713.4 kcal
Tłuszcz
174.5 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
28.7 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black garlic and onion jam
55 min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24 godz. 10 min
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10 min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Baked Spiralized Apples
1 godz. 5 min
Sunflower Butter
25 min
Shredded Lettuce
10 min
Loaded Potato Waffle
50 min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 godz. 30 min
Minty vodka lemonade (Diabetes)
10 min
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34 godz. 20 min