Urządzenia i Akcesoria
Coconut rum sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
7 portions
Składniki
-
coconut milk250 g
-
egg yolks3
-
pure maple syrup2 tbsp
-
honey2 tbsp
-
vanilla paste (see Tips)1 tbsp
-
cornflour20 g
-
dark rum30 - 50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.8 g
Kalorie
644.9 kJ /
153.5 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lavender honey ice cream
12 godz. 25 min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 min
Cherry delight
15 min
Apricot liqueur
1 godz.
Feijoa jelly
27 godz. 40 min
Tamarind paste
45 min
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Mushroom cappuccino
25 min
Golden baklava
25 godz. 25 min
Falernum syrup
48 godz. 20 min
Diane sauce
20 min