Urządzenia i Akcesoria
Coconut rum sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
7 portions
Składniki
-
coconut milk250 g
-
egg yolks3
-
pure maple syrup2 tbsp
-
honey2 tbsp
-
vanilla paste (see Tips)1 tbsp
-
cornflour20 g
-
dark rum30 - 50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.8 g
Kalorie
644.9 kJ /
153.5 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hollandaise Sauce
15 min
Summer fruits in mulled cider syrup
45 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Chevre (Matthew Kenney)
22 godz. 5 min
Sweet Onion and Maple BBQ Sauce
30 min
Pear shrub
48 godz. 35 min
Irish "Baked" Beans
50 min
Plum sauce
55 min
Cranberry and rosemary chutney
45 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Pistachio Cranberry Biscotti
2 godz.
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min