4 purés de carne (8 a 9 meses) - introdução do coelho, da rúcula e do nabo

4 purés de carne (8 a 9 meses) - introdução do coelho, da rúcula e do nabo

4.0 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
8 doses

Składniki

  • brócolos cortados em pedaços pequenos
    150 g
  • abóbora cortada em pedaços pequenos
    450 g
  • feijão-verde cortado em pedaços pequenos
    200 g
  • chuchu cortado em pedaços pequenos
    200 g
  • água
    500 g
  • nabo
    100 g
  • rúcula
    50 g
  • nabiças
    100 g
  • carne de vitela s/ nervos
    50 g
  • coelho
    50 g
  • peru s/ ossos e s/ pele
    50 g
  • frango s/ ossos e s/ pele
    50 g
  • azeite extra virgem (0,2% acidez)
    40 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 123.3 kcal / 515.7 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 9.7 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Sód 47 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...