
Urządzenia i Akcesoria
Frango com ervilhas e batata-doce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses
Składniki
-
bifes de frango cortado em tiras600 g
-
sal3 c. chá de
-
Pimenta q.b.
-
pimentão doce1 c. chá de
-
azeite35 g
-
cebola cortada em lâminas250 g
-
água1200 g
-
batata-doce cortada em cubos500 g
-
ervilhas descongeladas200 g
-
hortelã só as folhas2 pés de
-
espinafres80 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
357 kcal /
1493 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
28 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Maio 2019
26 Przepisów
Portugalia
Portugalia