Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oranges non traitées
- 25 g de beurre
- 8 endives de petite taille, coupées en deux dans la longueur
- 2 c. à soupe de miel liquide
- sel
- poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 627 kJ / 151 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Endives braisées gratinées au parmesan
50 min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 min
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20 min
Chou-fleur vapeur
20 min
Menu light - Petites betteraves vapeur, sauce citron-moutarde
55 min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25 min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 min
Haricots verts au thym
1 godz. 10 min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25 min
Champignons de Paris entiers vapeur (100-300 g)
15 Min
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50 min
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30 min