
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La crème fouettée
- 300 g de crème liquide 35% m.g. très froide
- 50 g de mascarpone
- 300 g de copeaux de chocolat blanc
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 614 kcal / 2567 kJ
- Białko
- 7.5 g
- Tłuszcz
- 36.5 g
- Węglowodany
- 64.7 g