Urządzenia i Akcesoria
Le merveilleux
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
6 portions
Składniki
La meringue
-
4 blancs d'œufs
-
200 g de sucre en poudre
La crème fouettée
-
300 g de crème liquide 35% m.g. très froide
-
50 g de mascarpone
-
300 g de copeaux de chocolat blanc
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.5 g
Kalorie
2567 kJ /
614 kcal
Tłuszcz
36.5 g
Węglowodany
64.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paris-brest en bouchée
2 godz. 35 min
Choux vanillés
1 godz. 20 min
Gianduja choco-Passion
18 godz. 20 min
Glace à la fève tonka et copeaux de chocolat
12 godz. 30 min
Macarons chocolat-caramel
2 godz. 30 min
Choux vanille-framboise
2 godz. 30 min
Religieuses au café
3 godz. 45 min
Merveilleux citron-framboise et copeaux de chocolat blanc
15 godz.
Saint-honoré - Bruno Dinel
2 godz. 20 min
Vacherin griotte-amande
12 godz.
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2 godz. 15 min
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4 godz.