Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g d'oignon rouge (1), coupé en 4
- 200 g de lardons fumés
- 10 g d'huile neutre
- 600 g de filet mignon de porc en tronçons de 3 cm
- 1 pomme pelée en cubes
- 90 g de cidre doux
- 1 c. à soupe de calvados
- du sel
- du poivre moulu
- 120 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2174 kJ / 521 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 34 g
Alternatywne przepisy
Sauté de veau au chorizo
1h
Sauté de porc au curry
1h
Joues de porc au cidre
1 godz. 45 min
Sauté de porc au cidre
1h
Filet mignon de porc à la moutarde, aux pommes de terre et au brocoli
30 min
Filet mignon aux nectarines
40 Min
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45 min
Filet mignon aux pruneaux
1h
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1h
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 min
Joues de porc à la bière
1 Std. 10 Min