Filet mignon au cidre

Filet mignon au cidre

4.1 141 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 120 g d'oignon rouge (1), coupé en 4
  • 200 g de lardons fumés
  • 10 g d'huile neutre
  • 600 g de filet mignon de porc en tronçons de 3 cm
  • 1 pomme pelée en cubes
  • 1 c. à soupe de calvados
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 90 g de cidre doux
  • 120 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 521 kcal / 2174 kJ
Białko 48 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...