Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g cauliflower, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 1 lime, zest only, no white pith
- 5 fresh kaffir lime leaves
- 2 tbsp cumin seeds
- 4 cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- 2 cm piece fresh turmeric, peeled and cut into slices (see Tip)
- 6 garlic cloves
- ½ red onion (approx. 80 g)
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 200 g raw cashews
- 400 g coconut milk
- 2 tsp curry powder
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 zucchini, cut into pieces (1 cm)
- 300 g butternut pumpkin, peeled and cut into pieces (approx. 1 cm)
- 200 g cherry tomatoes, cut into halves
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2380.5 kJ / 566.8 kcal
- Białko
- 16.1 g
- Węglowodany
- 26.1 g
- Tłuszcz
- 42.5 g
- Błonnik
- 11.5 g
Alternatywne przepisy
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Millet cashew stir-fry
30 min
Vegetable pilaf
1h
Three-bean shepherd's pie
26h
Sweet potato lasagne
1h 20min
Pea and garden mint fritters
25 mnt
Butternut mac and cheese
45 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Rendang curry
30 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1hod. 35min