Urządzenia i Akcesoria
Raw pumpkin and zucchini curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
cauliflower cut into pieces (approx. 3 cm)350 g
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves, deseeded if preferred2
-
lime zest only, no white pith1
-
fresh kaffir lime leaves5
-
cumin seeds2 tbsp
-
piece fresh ginger peeled and cut into slices4 cm
-
piece fresh turmeric peeled and cut into slices (see Tip)2 cm
-
garlic cloves6
-
red onion (approx. 80 g)½
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
-
raw cashews200 g
-
coconut milk400 g
-
curry powder2 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
zucchini cut into pieces (1 cm)1
-
butternut pumpkin peeled and cut into pieces (approx. 1 cm)300 g
-
cherry tomatoes cut into halves200 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16.1 g
Kalorie
2380.5 kJ /
566.8 kcal
Tłuszcz
42.5 g
Błonnik
11.5 g
Węglowodany
26.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Yasai miso ramen
35 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 Min
Rendang curry
30 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 Min
Cauliflower "fried" rice
45 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.