Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g cauliflower, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 1 lime, zest only, no white pith
- 5 fresh kaffir lime leaves
- 2 tbsp cumin seeds
- 4 cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- 2 cm piece fresh turmeric, peeled and cut into slices (see Tip)
- 6 garlic cloves
- ½ red onion (approx. 80 g)
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 200 g raw cashews
- 400 g coconut milk
- 2 tsp curry powder
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 zucchini, cut into pieces (1 cm)
- 300 g butternut pumpkin, peeled and cut into pieces (approx. 1 cm)
- 200 g cherry tomatoes, cut into halves
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2380.5 kJ / 566.8 kcal
- Białko
- 16.1 g
- Węglowodany
- 26.1 g
- Tłuszcz
- 42.5 g
- Błonnik
- 11.5 g
Alternatywne przepisy
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Hearty lentil chilli
50min
Vegetable chilli
50min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Millet cashew stir-fry
30min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Vegetable pilaf
1 godz.
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Pulse and pumpkin curry
30min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Butternut mac and cheese
45min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min