Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water
- 400 g cauliflower, cut into bite-size florets
- 400 g sweet potato, peeled and cut into thin slices (5 mm)
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g full cream milk
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 2 pinches ground nutmeg
- 2 egg yolks
- 375 g fresh lasagne sheets
- 50 - 70 g fresh baby spinach leaves
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only, finely sliced, plus extra to serve (optional)
- 300 - 330 g roasted red capsicum, rinsed and drained, torn into pieces
- 100 g feta cheese, crumbled
- 1 - 2 pinches paprika
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1806.8 kJ / 301 kcal
- Białko
- 15.9 g
- Węglowodany
- 47.7 g
- Tłuszcz
- 17.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 8.7 g
- Sód
- 424.2 mg
Alternatywne przepisy
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Vegetable lasagne
1h 35min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Mediterranean vegetable bake
50 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Butternut mac and cheese
45min
Penne and vegetables
35 min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3 Std. 5 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min