Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water
- 400 g cauliflower, cut into bite-size florets
- 400 g sweet potato, peeled and cut into thin slices (5 mm)
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g full cream milk
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 2 pinches ground nutmeg
- 2 egg yolks
- 375 g fresh lasagne sheets
- 50 - 70 g fresh baby spinach leaves
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only, finely sliced, plus extra to serve (optional)
- 300 - 330 g roasted red capsicum, rinsed and drained, torn into pieces
- 100 g feta cheese, crumbled
- 1 - 2 pinches paprika
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1806.8 kJ / 301 kcal
- Białko
- 15.9 g
- Węglowodany
- 47.7 g
- Tłuszcz
- 17.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 8.7 g
- Sód
- 424.2 mg
Alternatywne przepisy
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 godz. 30 min
Penne and vegetables
35min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Broccoli mustard pasties
1h 55 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Mashed pea and corn slice
40min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Butternut mac and cheese
45min