Mediterranean carrot fritters
TM6 TM5 TM31

Mediterranean carrot fritters

3.2 (14 ocen)

Składniki

Red onion and yoghurt dip

  • ½ red onion, cut into quarters
  • 6 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 150 g natural yoghurt

Carrot fritters

  • 3 slices wholegrain bread, torn into small pieces
  • 6 sprigs fresh mint, leaves only
  • 6 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for serving
  • 500 g water
  • 500 g carrots, cut into pieces (4 cm)
  • 6 dried apricots
  • ½ tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper, to taste
  • 4 spring onions/shallots, cut into thin slices
  • 1 tbsp sultanas
  • 3 tbsp pine nuts
  • 1 tsp dried chilli flakes
  • 1 egg
  • grapeseed oil, for frying

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
223.4 kJ / 53.2 kcal
Białko
1.9 g
Węglowodany
4.4 g
Tłuszcz
2.8 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Błonnik
1.5 g
Sód
89.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy