Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g de pêches
- 1 branche de romarin frais
- 2 blancs d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- le jus d'un citron jaune
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1111 kJ / 265 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 37.8 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glace pêche-fraise
15min
Sorbet express pêche, abricot et banane
3 godz. 15 min
Sorbet abricot, éclats de pistache
12 godz. 30 min
Menu petit prix - Glace à la pêche et au basilic
10h 15min
Glace au chocolat et piment jalapeño
13 Std. 15 Min
Mousse aux griottes
2 godz. 30 min
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45 min
Soufflé glacé à la pêche
4 Std. 40 Min
Glace à la fraise et au yaourt
4 Std. 20 Min
Sorbet à la fraise
12h
Glace à la fraise façon italienne
40min
Sorbet framboise-girofle
12h