Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g de pêches
- 1 branche de romarin frais
- 2 blancs d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- le jus de 2 citrons jaunes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1111 kJ / 265 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 37.8 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbet à la figue
10 Min
Confiture de clémentines
50 Min
Mousse à l'abricot
3h 30min
Soufflé glacé à la pêche
4 godz. 40 min
Blancs-mangers au miel et aux agrumes
6 Std. 30 Min
Confiture de Noël à l'orange
1 Std.
Tarte aux abricots et aux amandes
1h 35min
Menu petit prix - Glace à la pêche et au basilic
10h 15 min
Crème fouettée citron vert-noisette
5 Min
Sorbet à la poire et à la menthe
12h 10min
Glace à l'italienne à la pêche
10 Min
Coupe glacée aux pêches et aux abricots
12小时 30 分钟