Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'eau
- 10 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- 85 g de farine de riz
- 40 g de fécule de maïs
- 3 œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 214 kJ / 51 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 1.8 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fondant sans gluten et sans lactose
35min
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Mix de farines sans gluten
5 min
Pâte sablée sans gluten
5 min
Choux brésiliens au fromage sans gluten
1 godz.
Brioche sans gluten
2h 15min
Pâte feuilletée sans gluten
15min
Madeleines sans gluten
1 godz.
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min
Pâte brisée sans gluten
5 min
Fondant au chocolat sans gluten
1h 30min