Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La glace
- 500 g de yaourt nature
- 100 g de sucre en poudre
- 220 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
Le coulis aux cerises amarena et les finitions
- 200 g de cerises amarena, au sirop (réserver le sirop)
- 2 blancs d'œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1065.1 kJ / 254.8 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 36.9 g
- Tłuszcz
- 9.9 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glace à l'abricot
6h 15min
Zongzi riz gluant au porc
Brak ocen
Sorbet abricot, éclats de pistache
12 Std. 30 Min
Kabuni (Riz au lait, raisins secs et pignons)
40 min
Gaspacho de tomate aux cerises noires
1h 5min
Glace à la menthe
3sa 20 dk
Glace chocolat-cannelle
12h
Citron givré
12h
Mousse de yaourt au citron
3sa 20 dk
Glace au yaourt et à la menthe
12h 20min
Glace rhum raisins
12h
Glace au café
12h