
Urządzenia i Akcesoria
Konfitura jagodowa z anyżem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
3 słoiki
Składniki
-
1000 g jagód, świeżych
-
100 g cukru trzcinowego
-
3 - 4 gwiazdki anyżu
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
325.7 kcal /
1362.9 kJ
Białko
2.7 g
Tłuszcz
1.3 g
Węglowodany
82.7 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SŁODKIE PRZETWORY
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Marmolada porzeczkowo-jabłkowa
25 min
Dżem z czarnej porzeczki
35 min
Dżem z malin i czarnej porzeczki
1 godz. 30 min
Powidła śliwkowe
2 godz.
Marmolada śliwkowo-borówkowa z pomidorem
25 min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 min
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1 godz. 15 min
Dżem mirabelkowy z wanilią
35 min
Dżem z owoców leśnych
40 min
Dżem truskawkowy
1 godz. 5 min
Powidła wiśniowe
1 godz. 55 min
Dżem malinowy
40 min