
Urządzenia i Akcesoria
Dżem z dyni z jabłkiem i mango
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 słoiki
Składniki
-
150 g cytryn obranych z białych błonek (albedo), pokrojonych na kawałki, bez pestek
-
500 g jabłek pokrojonych w ćwiartki, bez gniazd nasiennych
-
500 g dyni obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
-
270 - 300 g mango, dojrzałego pokrojonych na kawałki
-
100 g cukru
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
245.6 kcal /
1027.7 kJ
Białko
2.6 g
Tłuszcz
0.8 g
Węglowodany
64 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Sód
4.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SŁODKIE PRZETWORY
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Marmolada porzeczkowo-jabłkowa
25 min
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1 godz. 30 min
Dżem z winogron
30 min
Ketchup z dyni
40 min
Konfitura jabłkowa z migdałami
1 godz. 30 min
Marmolada cukiniowo-imbirowa
40 min
Konfitura z dyni
40 min
Konfitura z pieczonych buraków z pomarańczą
2 godz. 30 min
Dżem pomarańczowo-jabłkowy z płatkami migdałowymi Elżbiety Cybak
45 min
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1 godz. 15 min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 min
Dżem z jabłek i kiwi
40 min