Dżem z dyni z jabłkiem i mango

Dżem z dyni z jabłkiem i mango

4.8 549 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 słoiki

Składniki

  • 150 g cytryn obranych z białych błonek (albedo), pokrojonych na kawałki, bez pestek
  • 500 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
  • 500 g dyni obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
  • 270 - 300 g mango, dojrzałego pokrojonych na kawałki
  • 100 g cukru

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 słoik

Sód 4.2 mg
Białko 2.6 g
Kalorie 1037.1 kJ / 247.9 kcal
Tłuszcz 0.8 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 64.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...