Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese (opcjonalnie) cut in pieces50 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled40 g
-
pine nuts40 g
-
flaked almonds40 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
cauliflower florets700 - 750 g
-
garlic cloves2
-
spring onions trimmed and quartered4
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
fresh coriander leaves only8 sprigs
-
mushrooms sliced200 g
-
white wine30 g
-
water500 g
-
sweet potatoes cut in pieces300 g
-
currants50 g
-
fresh baby spinach roughly chopped80 g
-
dried apricots cut into thin strips12
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19.3 g
Kalorie
1721 kJ /
409 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
12.5 g
Węglowodany
27.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Leftover Curry
1 godz. 10 min
Quinoa Salad
35 min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 min
Pea Quiche
1 godz.
Courgettes with Corn
25 min
Green Goodness Soup
10 min
Potato Curry
12 godz. 50 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 godz. 35 min
Detoxifying Thai Soup
25 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 min