Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato

Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato

3.9 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • Parmesan cheese (opcjonalnie) cut in pieces
    50 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • pistachio nuts, unsalted, shelled
    40 g
  • pine nuts
    40 g
  • flaked almonds
    40 g
  • ground cinnamon
    ½ tsp
  • ground cumin
    ½ tsp
  • ground ginger
    ½ tsp
  • ground coriander
    ½ tsp
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • cauliflower florets
    700 - 750 g
  • garlic cloves
    2
  • spring onions trimmed and quartered
    4
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    8 sprigs
  • fresh coriander leaves only
    8 sprigs
  • mushrooms sliced
    200 g
  • white wine
    30 g
  • water
    500 g
  • sweet potatoes cut in pieces
    300 g
  • currants
    50 g
  • fresh baby spinach roughly chopped
    80 g
  • dried apricots cut into thin strips
    12
  • fine sea salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ½ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 409 kcal / 1721 kJ
Białko 19.3 g
Tłuszcz 22.3 g
Węglowodany 27.7 g
Błonnik 12.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...