Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Cauliflower Curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
chilli powder½ tsp
-
cumin seeds3 tsp
-
coriander seeds3 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
cardamom pods3
-
cinnamon stick½
-
black peppercorns6
-
plain flour1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
onion quartered1
-
olive oil20 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
pitted dates50 g
-
cauliflower florets400 g
-
vegetable stock paste1 Tbsp
-
fine sea salt3 pinches
-
chicken thighs, skinless, boneless cubed (3-4 cm)500 g
-
fresh coriander chopped, for garnish3 Tbsp
-
fresh mint chopped, for garnish2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16.6 g
Kalorie
1279 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
5.4 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mardi Gras Meatballs
1 Std. 5 Min
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 Min
Chicken Korma
40 Min
Seafood Korma
40 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Kingclip with Chakalaka Vegetables and Dill Butter
50 Min
Chicken and Mushroom Balti
50 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.
Chicken Akhni
1 Std. 30 Min
Cape Malay Chicken Curry
1 Std.
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min