Urządzenia i Akcesoria
Prawn And Chicken Laksa
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh lemon grass white part only, cut in pieces1 stalk
-
onion halved1
-
garlic cloves4
-
macadamia nuts8
-
curry powder1 tsp
-
fresh root ginger peeled5 cm
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
fresh coriander plus extra for garnish2 sprigs
-
shrimp paste1 tsp
-
coconut milk450 g
-
butter20 g
-
water150 g
-
chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
fresh makrut lime leaves bruised8
-
fish sauce1 tsp
-
lime juice2 tsp
-
fine sea salt to taste¼ tsp
-
dried rice noodles (approx. 3 mm wide)200 g
-
boiling water
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in cubes (2 cm)200 g
-
prawns, raw, peeled, deveined300 g
-
pak choi cut in pieces180 g
-
bird's eye chillies, fresh to taste, for garnishing
-
fresh bean sprouts for garnishing100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
2156 kJ /
513 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Keralan Fish Curry
30 min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Seafood Laksa
25 min
Beef Rendang
2 godz. 30 min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 godz. 40 min
Seafood Korma
40 min
Tom Yum with Prawns
25 min
Thai Fishcakes
1 godz. 10 min
Green Curry Chicken
55 min
Hot and Sour Prawn Soup
15 min
Prawn Curry
30 min