Wersje kompatybilne
Baby-friendly Thai Green Chicken Curry with Jasmine Rice
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Thai Curry Paste
- 4 tsp cumin seeds
- 8 tsp coriander seeds
- 8 garlic cloves
- 60 g lime juice (approx. 3 limes)
- 70 g fresh green chillies, washed, halved (approx. 4)
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 fresh makrut lime leaves, washed
- 2 fresh lemon grass, cut in pieces (1 cm)
- 60 g rapeseed oil
Curry
- 1 garlic clove
- 80 g onions, quartered
- 200 g coconut milk
- 300 g waxy potatoes (e.g. Charlotte), washed, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 600 g chicken thighs, boneless and skinless, diced (3 cm)
- 2 dried kaffir lime leaves
- 100 g sugar snap peas, washed
- 100 g frozen green peas
Jasmine Rice
- 200 g jasmine rice
- 1200 g water
- 5 g fresh coriander, washed, roughly chopped
- Wartości odżywcze
- na 160 g
- Kalorie
- 933 kJ / 223 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 0.1 mg
Alternatywne przepisy
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1j 20 menit
Baby-friendly Creamy Chicken, Pea and Mushroom Risotto
35 Min
Carrot Mash
1j
Baby-friendly Turkey and Red Pepper Bolognese
1j 25 menit
Baby-friendly Spiced Prawns and Rice
45 Min
Baby-friendly Butternut and Sage Soup
40 min
Baby-friendly Blueberry Oatmeal Fingers
30 min
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Parsnip and Apple Purée
20 min
Lentil, Spinach and Cauliflower Purée
25 min
Baby-friendly Guacamole
10 min
Broccoli, Pea, Courgette and Coriander Purée
25 min