Urządzenia i Akcesoria
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
onions sliced (5 mm)200 g
-
olive oil20 g
-
venison boneless, cut in pieces (2 cm)600 g
-
plain flour1 ½ Tbsp
-
carrots halved lengthways then sliced (3 cm)300 g
-
butternut squash cut in pieces (3 cm)250 g
-
tomato purée30 g
-
port50 g
-
water700 g
-
1 heaped tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ - ½ tsp
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh bay leaves2
-
pitted prunes120 g
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
952 mg
Białko
37 g
Kalorie
1645 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Beef Goulash
2 Std. 45 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Chicken and Vegetable Soup
1 Std. 30 Min
Chicken Cacciatore
50 Min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 Std.
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Scotch Broth
1 Std.
Janek's Chicken Soup
2 Std.
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min