Urządzenia i Akcesoria
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
onions sliced (5 mm)200 g
-
olive oil20 g
-
venison boneless, cut in pieces (2 cm)600 g
-
plain flour1 ½ Tbsp
-
carrots halved lengthways then sliced (3 cm)300 g
-
butternut squash cut in pieces (3 cm)250 g
-
tomato purée30 g
-
port50 g
-
water700 g
-
1 heaped tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ - ½ tsp
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh bay leaves2
-
pitted prunes120 g
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
952 mg
Białko
37 g
Kalorie
1645 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Venison and Potato Goulash
50 min
Traditional Irish Stew
4 godz. 30 min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2 godz. 25 min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
35 min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 godz. 30 min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 godz.
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1 godz. 10 min