Urządzenia i Akcesoria
Healthy banana bread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 portions
Składniki
-
buckwheat flour (see Tips)225 g
-
coconut sugar150 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
rolled oats60 g
-
desiccated coconut20 g
-
chia seeds plus extra for decorating1 tbsp
-
ripe bananas 3 cut into quarters; 1 for decorating4
-
egg1
-
natural yoghurt140 g
-
grapeseed oil45 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
pure maple syrup for drizzling1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
433.3 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
976.9 kJ /
232.6 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
39.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25 godz. 20 min
Almond and blueberry breakfast muffins
50 min
Coconut oat biscuits
45 min
Chocolate sweet potato slice
1 godz. 15 min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 godz. 45 min
Zucchini banana loaf
1 godz. 45 min
Spinach and feta muffins
40 min
Peanut butter brownie bliss balls (Post-natal)
1 godz. 10 min
Basic berry muffins
40 min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 min
Gluten free carrot and almond cake
2 godz. 30 min