Urządzenia i Akcesoria
Healthy banana bread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 portions
Składniki
-
buckwheat flour (see Tips)225 g
-
coconut sugar150 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
rolled oats60 g
-
desiccated coconut20 g
-
chia seeds plus extra for decorating1 tbsp
-
ripe bananas 3 cut into quarters; 1 for decorating4
-
egg1
-
natural yoghurt140 g
-
grapeseed oil45 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
pure maple syrup for drizzling1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
433.3 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
976.9 kJ /
232.6 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
39.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Almond and blueberry breakfast muffins
50 min
Carrot poppy seed muffins
1 godz. 15 min
Apricot macadamia biscuits
40 min
Almond and date bars
2 godz. 15 min
Chocolate mud muffins (gut health)
40 min
Zucchini banana loaf
1 godz. 45 min
Healthy biscuits
35 min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 godz. 45 min
Gluten free carrot and almond cake
2 godz. 30 min
Basic berry muffins
40 min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 min