Urządzenia i Akcesoria
Beetroot salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
raw beetroot peeled and cut into quarters (see Tips)400 g
-
carrot cut into pieces (see Tips)100 g
-
red onion (approx. 45 g)¼
-
green apple (approx. 95 g), cored and cut into quarters1
-
fresh coriander leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
olive oil2 tbsp
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
salt to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
102.2 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
642.2 kJ /
152.9 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crunchy carrot salad
10 min
Five seed bread
1 godz. 50 min
Broccoli salad
10 min
Beetroot salad
10 min
Vegetable stock paste
30 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Five seed energy bars
1 godz. 45 min
CADA (4 ingredient muesli)
10 min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1 godz. 30 min
Quick beetroot relish
40 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min