Urządzenia i Akcesoria
Risotto verde (TM7/TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 3 cm)50 g
-
lemon peel (1 x 4 cm), no white pith1 piece
-
fresh baby spinach leaves150 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to serve2 sprigs
-
eschalots30 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
risotto rice (e.g. Arborio)320 g
-
white wine100 g
-
water700 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
pancetta cut into pieces (1-2 cm)100 g
-
frozen green peas thawed50 g
-
unsalted butter20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1170.9 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
2319.6 kJ /
552.3 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
50 min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 godz. 30 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Mushroom risotto
30 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min
Parsnip and bean mash
25 min
Risotto verde
45 min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 godz.
Asparagus risotto
40 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min