Urządzenia i Akcesoria
Ham and zucchini quiche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
cornflour60 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
baking powder½ tsp
-
salt1 pinch
-
unsalted butter chilled and cut into pieces150 g
-
cold water30 g
Filling
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
water500 g
-
zucchini deseeded and flesh cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
olive oil50 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into quarters1
-
ham cut into pieces (approx. 1 cm)100 g
-
eggs4
-
pouring (whipping) cream (optional)50 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
605.7 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1720 kJ /
409.5 kcal
Tłuszcz
28.9 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
24.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini slice
45 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Ham and cheese quinoa muffins
1 godz. 30 min
Meatloaf with red sauce
1 godz. 15 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Quiche Lorraine
45 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 godz. 40 min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 godz.
Hunter's lemon chicken rissoles
1 godz.
Tuna mornay
45 min